Kaarina

Hei!
Tervetuloa Kaarinan blogiin!

Enkelit polullani – kirjoitukset kertovat minun, keski – ikäisen naisen, vaimon, äidin ja mummin, ihan tavallisesta elämästä, johon kuuluu niin enkelit kuin luonnonhengetkin. Niinpä tässä blogissa mukana huseeraavat enkelit, oppaani, sekä muut valon auttajat, jotka tuovat omia näkemyksiään elämän arkisiin pähkäilyihin.
Käsittelemme siis kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä.

Olen lapsesta asti ollut tietyllätavalla selväkuuloinen. Sen ansiosta olen edelleen hengissä…näin väitän. Elämää olen oppinut kantapään kautta. Kovia koettelemuksia, väkivaltaa, menetyksiä ja surua. Ne koettelemukset ovat kaiketi olleet eräänlaisia vihkimyksiä, silloin enkelit ovat olleet tukemassa.

Kymmenien vuosien jälkeen olen nyt tässä, myötätuntoista rakkautta uhkuvana ja lämminsydämisenä kanssakulkijana, käyttäen elämänkokemustani,tietojani ja taitojani, sekä aikaani antaen toisten ihmisten hyväksi, jotta nämäkin jaksaisivat paremmin tässä joskus niin raadollisessa elämässä ja löytäisivät oman voimansa, sillä kaikilta se kyllä löytyy.

Rakastan luontoa, joka on minulle tietyllätavalla pyhäpaikka. Minun ei tarvitse lähteä luontoon sen kummemmin, pökkään vain kodin oven auki ja…olen luonnossa, keskellä metsää! Se on oikeastaan aika maagista, kun on yhteydessä luontoon, on yhteydessä elementaaleihin.
Eli keijupölyäkään ei tule puuttumaan…

Luontoyhteys ja energiat, energiahoidot tulevat käsitellyiksi aina kivikansasta kasvien eheyttäviin voimiin.
Luontohan on yksi parhaimmista eheyttäjistä ja kuntottajana voimaannuttava.
Siispä luontoyhteys tulee saamaan osansa kirjoituksissani.

Mikä se onkaan yksi tärkeimmistä elämämme pyrkimyksistä? Pitää kehomme ja mielemme terveenä, sekä tasapainossa! Onhan keho sielumme temppeli, kulkuväline, joka on syytä pitää toimintavalmiina.
Ihminen on mahtava energiaolento!

Valonlähteestä saan voimani. Lähde on kuin suuri kultakimpale ja me ihmiset, me olemme niitä kultahippuja, hengen kipinöitä, sieluja, jotka olemme singonneet tänne hetkeksi keräämään kullanarvoisia kokemuksia, viedäksemme ne takaisin palatessamme. Olemme kaikki samaa ykseyttä, ja meillä kaikilla on sama alkuperä.

Ajatukseni tässä pienessä pääkopassani, sekä asennoitumiseni asioihin, muovaavat pitkälti elämääni ja tulevia kokemuksiani. Josko nyt tässä vaiheessa elämää osaisi valita sellaisia ajatuksia jotka muuttavat elämääni vieläkin eheämpään suuntaan. Tulen jakamaan niitä ajatuksa ja kokemuksia täällä, pääset siis mukaani, seuraamaan ideoitani ja elämääni.

Aiheet ovat moninaiset, toivon niiden koskettavan lukijoita ainakin jollain tavalla.

Kiitos kun luet!

Pyrin päivittämään blogiani kaksi kertaa viikossa.

Voit myös pirauttaa minulle www.ennustaja24.fi – palvelun kautta (p. 0700 800 00 / Kaarina) Tuumaillaan ja ratkotaan elämänarvoituksia yhdessä.