Anteeksianto

Miten anteeksianto vaikuttaa elämäämme?

Jokaiselle tulee elämässä sellaisia aikoja,jolloin joutuu kohtaamaan hyvinkin raskaita asioita. Raskaita tilanteita on monenlaisia,toiset tulevat yllättäenkin ja ne on vain kohdattava sellaisina kuin ne näyttäytyvät ja jokainen suree omalla tavallaan,lopulta sitten aika parantaa haavat:) On myös tilanteita,joissa tullaan kohdelluiksi väärin ja se aiheuttaa tuskaa, kiukkua ja jopa raivoakin. Kiukku voi lähteä kasvamaan meissä suhteettoman suureksi ja lopulta se alkaa nakertaa meitä itseämme.

On täysin tarpeetonta kantaa menneiden aikojen taakkaa harteillaan,sillä se rasittaa eniten meitä itseämme ja syö voimavarojamme.

Tämä tilanne voi jatkua vaikka vuosia,jos on kokenut tulleensa loukatuksi ja satutetuksi,eikä pysty pääsemään siitä yli,kun oma mieli nostaa menneisyyden möröt yhä uudelleen ja uudelleen mieleen. Monilla se on periaate,että ennen kostetaan muiden tekemät julmat teot,ennen kuin niitä unohdettaisiin,siitäkin huolimatta,että pitkäaikainen vihanpito vie ilon elämästä ja näivettää ihmistä. Se on sydämellekin hirmuinen rasite,joten viha uhkaa terveyttämmekin.

Haastavat tilanteet ja ihmiset on lähetetty elämäämme tärkeimmiksi opettajiksemme,sillä ilman niitä sielumme ei kasvaisi.On kuitenkin tärkeää osata päästää irti vihasta,eikä antaa sen alkaa kehittyä katkeruudeksi ja kivuliaaksi möykyksi rintaan.

Älä siis kanna menneisyyden taakkaa sydämelläsi,kun on mahdollisuus anteeksiantoon. Päästä irti kaikesta vihasta,kaunasta, katkeruudesta ja tuskasta,niin tulet huomaamaan suuren muutoksen itsessäsi. Anna anteeksi niin itsellesi,kuin muillekin ja pyydä puhdistusta esimerkiksi Ae Mikaelilta taikka Ae Gabrielilta ja lopuksi pyydä vielä suojaus,jotta negatiiviset energiat eivät enää pääse kehoosi. Enkelit auttavat sinua tuskasi sulattamisessa,kun vain pyydät sitä heiltä. Pyydä enkeleitä lopuksi täyttämään sinut valolla ja rakkaudella. Kannattaa pyytää valoa ja rakkautta myös sinua satuttaneelle ihmiselle! Enkelit ovat aina valmiina auttamaan sinua! Anteeksianto ei merkitse sitä,että sinun tulisi hyväksyä kokemasi julmuudet,syytökset tai muu viha,jota sinuun on kohdistettu. Anteeksiannon tarkoitus on vapauttaa sinut kokemastasi pahasta ja raskaasta olosta,koska ei ole kenenkään edun mukaista elää kohtuuttoman taakan alla.

Anna anteeksi itsellesi ja muille – Ole vapaa –