Enkelit

Taivaallinen apujoukkomme;

Meillä jokaisella on varmasti omat ajatuksemme enkeleistä. Osa meistä on saanut jonkinlaisen kosketuksen enkeleihin ja osa taas on luonut oman näkemyksensä niistä,jos kokemusta ei vielä ole. Enkeliyhteys on hyvin antoisa ja sitä voi vahvistaa nimenomaan pitämällä usein yhteyttä ja ennen kaikkea pyytämällä apua,aina kun sitä tarvitsee.

Enkeleillä ei ole lupa puuttua elämäämme,jos emme itse pyydä apua,mutta niin pientä asiaa ei olekaan,jossa he eivät auttaisi. Mikään pyyntö ei ole turha:) He ovat hyvin valppaita ja seuraavat elämäämme ja oikein odottavat,jotta saavat tehdä hyvää ja palvella meitä rakkaudellisesti:) Sinun ei tarvitse tietää enkeleiden nimiä,vaan voit aivan hyvin pyytää apua asiaan kuin asiaan.Tärkeintä pyynnössäsi on myönteinen vire. Jos voimasi ovat loppumassa,niin kannattaa pyytää negatiivisten siteiden katkaisua,jotta pysyt jatkossa omassa voimassasi,eikä energiasi valu enää hukkaan. Siteiden katkaisun jälkeen kannattaa pyytää vielä suojaus itsellesi,jotta vältyt negatiivisuuden uuvuttavalta vaikutukselta. Esimerkiksi Ae Mikael suojaa sinut pyynnöstäsi tummansinisellä viitallaan ja myös Ae Gabrielin valkoisen valopallon sisällä olet suojassa ulkopuolelta tulevilta negatiivisuusvirroilta.

Kannattaa ottaa kauniiksi tavaksi siunata aina uusi päivä ja illalla kiittää hyvin sujuneesta päivästä. Myös Isä meidän rukous on hyvin voimakas suoja ja edistää asioita toivomaasi suuntaan. Ole aidosti läsnä ja lausu sanat syvältä sydämesi valosta ja puhtaudesta:) Mm.matkalle lähtiessäsi on hyvä pyytää siunaus ja samoin yleensäkin,kun liikut ulkosalla. Eikä unohtaa kannata läheisiäsikään,vaan voit pyytää heillekin asioita,joita he juuri nyt tarvitsisivat elämäänsä. Enkelit kuulevat jokaisen pyyntösi:)

Kaipaat elämääsi sitten ohjausta oman suunnan löytämisessä,tukea,lohtua,apua uuden työn löytämisessä tai jos koet olevasi eksyksissä henkisellä polullasi,niin pyydä apua,sillä sinua autetaan asiassa kuin asiassa. Jos olet yksinäinen,niin pyydä itsellesi antoisia ja luotettavia ihmissuhteita ja samoin omaa elämänkumppaniakin kannattaa pyytää,jos se vaan on oma toiveesi. Anna Amorille mahdollisuus ladata jousensa ja odota sitten osumaa:) Voit kuvailla henkilöä varsin tarkasti,millaisen kumppanin haluat. Älä kuitenkaan koskaan sano (tai ajattele) näin: En halua juoppoa kumppania,enkä mitään sohvaperunaa,sillä näin toimiessasi saat juuri nuo,mitä sanoit,ettet halua.Syy on siinä,ettei universumissa ymmäretä EI- sanan merkitystä.

Vaikka enkelit ovatkin kaiken näkeviä ja kuulevia,sekä hyvin auttavaisia,hekään eivät kuitenkaan voi muuttaa tai poistaa meidän elämämme oppiläksyjä. Ne ovat niin tärkeät tienviitat/opasteet matkallamme,että meidän on katsottu tarvitsevan käydä ne läpi,kasvaaksemme omaksi itseksemme. Enkelien apu on hyvin hienovaraista opastusta,joten sinunkin on hyvä kehittää huomiointikykyäsi,jotta huomaat nämä opastukset ja johdatukset,joita sinulle annetaan. Monesti mm.toistuvasti silmiisi osuva kuva/asia taikka hyvin selkeä,nopea ajatus,joka nousee kuin tyhjästä, on merkki,johon sinun tulisi kiinnittää huomiota. Näin tapahtuu esim.silloin,kun saat ahaa-elämyksen,että lähdenpäs nyt jonnekin tapahtumaan tms,se voi olla enkelien johdatusta ohjata sinut sinne,sillä joskus sillä voi olla suurempikin positiivinen merkitys myöhempään elämääsi.Kenties uusi ihmissuhde! Näin ne enkelit johdattavat meitä. Samoin myös unissa saatat saada paljonkin ohjausta,joten tarkkailepas myös niitä.

Niin enkelien kuin muidenkin henkiolentojen kanssa työskennellessä on oleellista,että olet rehellinen, niin itsellesi kuin myös muille ja otat neuvosta vaarin,kun sinua opastetaan. Itseemme meneminen ja oman sisimpämme tutkiminen on suositeltavaa ,koska mitä paremmin tunnet itsesi,sitä vahvempaan vuorovaikutukseen tulet pääsemään henkimaailman kanssa.

Joskus jokin vanha toimintamallikin voi olla jäänyt menneestä mukaamme,jota olemme pitäneet kenties ainoana totuutena,vaikka se ei enää tänä päivänä toimisikaan. Oman toimintamme tarkkaileminen on tärkeää ja enkeleiltä saamme apua ja tukea muutosten tekemisessä. Silloin on tärkeää ottaa käyttöön uusi näkökulma,johon enkelitkin meitä hellyydellä ja rakkaudella opastavat.

Suhtaudu asioihin aina myönteisesti,niin tulet onnistumaan yrityksissäsi!