Ennustukset

Kurkistus tulevaisuuteen;

Niin kauan kuin on ollut elämää,on ollut myöskin halu kurkistaa tavalla tai toisella tulevaisuuteen.Mystisyys on kiehtonut ihmisiä aina ja niin se tekee edelleenkin:)

Noidat ovat mananneet ja lukeneet loitsujaan kautta aikojen,niin hyvässä kuin pahassakin.Noitia ei useinkaan katsottu hyvällä,vaan he saivat kokea usein kurjankin kohtalon,kun tulivat kidutetuiksi ja jopa tapetuiksi,heitä myös poltetettiin roviolla. Noituus katsottiin kansakunnan uhkaksi,siksi heistä oli parempi päästä eroon. Eikä noidat suinkaan olleet aina akkoja,vaikka niin yleisesti ajatellaan. Esimerkiksi viimeisin Suomessa poltettu noita oli ukko eli noitaukko!

Ennustuksia on tehty hyvin monilla eri tavoilla.Vanhimpia tapoja lienee tähdistä ennustaminen sekä kristallipallosta ennustaminen. Näihin on tullut monenlaista lisää matkan varrella,kuten esimerkiksi riimut, kahvinporoista ennustaminen,niin ja valetusta tinastakin on haluttu nähdä tulevaisuuden näkymiä. Myöhemmin alkoi pelikorteista ennustaminen,jota myös povaukseksi kutsutaan, samaan joukkoon liittyivät vielä tarotit ja myös heilurit,jotka tosin ajan kuluessa ovat saaneet upean ulkomuodonkin. Aiemmin heilurin virkaa toimitti mm.parsineula sekä sormus. Enkelit näkevät jokaisen askeleemme ja kuulevat jokaisen ajatuksemmekin ja siksi yhteys enkeleihinkin antaa todella hyvää ohjausta;) Siinä pitää itse olla aktiivinen avun pyytäjä! Anovalle annetaan!

Enkeliviestikortit ovat kaunis tapa pyytää itselle ohjausta,vaikka joka päivä.

Kaipaatko elämääsi riimujen viisautta? Minä voin halutessasi nostaa sinulle riimun:)

Sanotaan,että ihmisen tulisi olla läsnä juuri siinä hetkessä,mitä kulloinkin tekee tai mitä kokee käsillä olevassa hetkessä,eikä kulkea ajatuksissaan koko ajan eteenpäin. Joskus se vaan on vaikeaa,varsinkin jos elämä parhaillaan koettelee raskaalla otteella,niin silloin tulee halu kurkistaa, mitä tulevaisuudella olisi suunniteltuna minun varalleni:)

Kaikissa ennustuksissa on kuitenkin tärkeintä se,ettei ihminen itse lähde toteuttamaan saamaansa ennustusta.Elämän pitää antaa rullata omalla painollaan ja ratkaisut kannattaa tehdä aina omaa sisäistä ääntään ja vaistojaan kuunnellen:) Oman sydämen ohjaus ei voi viedä sinua harhaan,mutta tässä nouseekin kysymykseksi se,kykenetkö olemaan itsellesi rehellinen?

Ennustukset toimivat elämässämme kyllä hyvinä suuntaviittoina ja opasteina,mutta ne eivät koskaan voi olla valmiiksi tehtyjä päätöksiä sinun puolestasi. Vaikeuksiinkin pitää uskaltaa tarttua ja kohdata ne silmästä silmään.Haasteethan meitä täällä kasvattaa ja myös vahvistaa. Pitää uskaltaa tunnustaa myös omat virheensä ja oma vajavaisuutensa. Ei ole pahaksi uskaltaa näyttää haavoittuvaisuuttaankaan:)

Ennustus ei ole mitään ”taikasauva”,joka toiveestasi tuo auringonpaisteen elämääsi. Ennustuksesta saat selkeyttä,toivoa,lohdutusta,voimaa alkaa laittaa omaa elämääsi järjestykseen. Ennustus on ikään kuin ”ratkaisun avain”,mutta sinä päätät,haluatko käyttää sitä vai et.

Ennustamista ei tarvitse pelätä,eikä edes jännittää,sillä me emme kerro mitään niin pelottavaa,kuin esimerkiksi kuolemaa.Meidän päiviemme määrä on vain ja ainoastaan Luojamme tiedossa,isoon kirjaan kirjoitettuna:)

Jokaisella on lupa kysyä juuri niitä asioita,jotka mieltä siinä hetkessä rasittaa.Yhdessä sitten haemme ratkaisun avaimia tilanteeseesi.

Kun sinulle tulee kysyttävää,niin olen linjoilla auttaakseni sinua monenlaisissa asioissa,joten odotan kuulevani myös sinun äänesi:) Kuulemisiin!

Terkuin, Malla 577