Ennustukset

Kurkistus tulevaan

Niin kauan kuin on ollut elämää,on ollut myöskin halu kurkistaa tavalla tai toisella tulevaisuuteen. Mystisyys on kiehtonut ihmisiä aina ja niin se tulee aina olemaankin. Noidat ovat lukeneet loitsujaan ja mananneet kautta aikojen,niin hyvässä kuin pahassakin. Noitia ei useinkaan katsottu hyvällä,vaan he saivat usein kurjan kohtalon tultuaan kidutetuiksi ja jopa tapetuiksi. Jokainen on varmasti kuullut,miten noitia muinoin poltettiin myös roviolla. Eikä noidat suinkaan ole olleet aina akkoja,vaan Suomessakin viimeisenä poltettu noita oli noitaukko!

Ennustuksia on tehty hyvin monilla eri tavoilla,kuten tähdistä tai kahvinporoista katsoen,kristallipallosta on myös katsottu näkymiä tulevaisuudesta,riimut ovat vanhoja viestintuojia ja kyllä korttejakin on käytetty jo hyvin hyvin pitkään ja niiden suosio on levinnyt vähitellen yhä laajemmalle ja laajemmalle,kiinnostuksen kasvaessa. Toiset povaavat eli käyttävät tuolloin normi korttipakkaa ja toiset taas etsivät vastauksia tarottien saloista;) Enkeliviestikortit sekä heilurit ovat tuoneet myös oman vivahteensa ennustusten maailmaan. Heilurikaan ei ole mikään uusi keksintö,vaikka niitä nykyään saa monissa väreissä ja malleissa,aiemmin heilurin virkaa toimitti mm.sormus sekä silmäneula ja varmasti näillekin oli aiemmin jokin korvaava tuote eri materiaalista kenties.

Sanotaan,että ihmisen tulisi olla läsnä aina siinä ,mitä kulloinkin tekee tai kokee käsillä olevassa hetkessä. Joskus se vaan on vaikeaa ja silloin herää uteliaisuus,tulee halu raottaa tulevaisuuden verhoa. Kaikessa ennustuksessa on kuitenkin tärkeintä,ettei ihminen itse lähde toteuttamaan ennustusta,vaan elämän pitää antaa rullata omalla painollaan ja pyrkiä tekemään valinnat ja ratkaisut ennen kaikkea omaa sisäistä ääntään kuuntelemalla.

Ennustukset toimivat kyllä hyvinä suuntaviittoina ja opasteina,mutta eivät missään nimessä ole absoluuttisia totuuksia,vaan pitää antaa oman sydämen tehdä lopulliset valinnat:)

Rehellisyys itseä kohtaan on myös erittäin tärkeää,sillä parhaimmatkaan neuvot eivät mene perille ellei tulkinnan vastaanottaja kykene kohtaamaan itseään avoimin silmin. Pitää pystyä tunnustamaan myös omat virheensä ja vajavaisuutensa,pitää uskaltaa olla haavoittuvainen. Ennustus ei toimi taikasauvan tavoin,joka toiveestasi tuo auringonpaisteen elämääsi. Saat ennustuksesta kaipaamaasi ohjausta ja tukea eli ikään kuin “avaimen” ratkaisujen tekemiseen,mutta päätös sen käyttämisestä jää sinulle!

Ennustusta ei tarvitse jännittää,saatika pelätä. Asioissa edetään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja on lupa kysyä siitä,mikä kulloinkin mieltä askarruttaa:) Kuulemista kuoleman tulosta ei kannata edes ajatella,sillä meidän päiviemme määrän tietää vain ja ainoastaan Luojamme,jolla on tiedot isossa kirjassa:)

Olen linjoilla muutamia tunteja viikottain,vaihtelevin kellonajoin.

Ole rohkeasti yhteydessä minuun,jos tunnet tarvetta saada näkemystä mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Iloisin terveisin, Malla 577