Ennustukset

Kurkistus tulevaisuuteen;

Tässä muinaista riimukirjoitusta ikiaikojen takaa.Riimut avaavat hyvin oman elämän tilannetta.
Minäkin voin sinulle halutessasi riimun nostaa;)

Niin kauan,kuin on ollut elämää,on ollut myöskin halu kurkistaa tavalla tai toisella tulevaisuuteen.Mystisyys on kiehtonut ihmisiä aina ja niin se tulee aina olemaankin:) Noidat ovat lukeneet loitsujaan ja mananneet kautta aikojen,niin hyvässä kuin pahassakin.Noitia ei useinkaan katsottu hyvällä,vaan he saivat usein myös hurjan kohtalon,kun tulivat kidutetuiksi ja tapetuiksikin.Jokainen on varmasti kuullut,miten noitia poltettiin jopa roviolla. Eikä noidat suinkaan olleet aina akkoja,vaan Suomessakin viimeisenä poltettu noidaksi syytetty oli mieshenkilö.

Ennustuksia on tehty monilla eri tavoilla,kuten tähdistä tai kahvinporoista katsoen,valettua tinaa tai kristallipalloa tarkkailemalla,riimut ovat myös vanha tulkintatapa. Nykyään pelikortit,tarot kortit,enkelikortit sekä heiluri ovat vahvistaneet entisestään asemaansa ennustajien keskuudessa. Sanotaan,että ihmisen tulisi olla läsnä juuri siinä,mitä kulloinkin tekee tai kokee käsillä olevassa hetkessä. Joskus se vaan on vaikeaa ja silloin tulee tunne kurkistaa,mitä tuleva voisikaan tuoda tullessaan.

Kaikessa ennustuksessa on kuitenkin tärkeintä,ettei ihminen itse lähde toteuttamaan ennustusta,vaan on annettava elämän rullata omalla painollaan ja pyrkiä tekemään valinnat ja ratkaisut ennen kaikkea omaa sisäistä ääntään kuuntelemalla:) Ennustukset toimivat kyllä hyvinä suuntaviittoina ja opasteina matkallasi,mutta eivät missään nimessä ole absoluuttisia totuuksia,vaan pitää antaa oman sydämen tehdä lopulliset valinnat:)

Rehellisyys itseä kohtaan on myös erittäin tärkeää,koska kenenkään neuvot ei mene perille,jos ei kykene kohtaamaan itseään avoimin silmin. Pitää pystyä tunnustamaan myös omat virheensä ja vajaavaisuutensa. Pitää uskaltaa olla haavoittuvainen. Ennustus ei ole mikään ”taikasauva”,joka toiveesta tuo auringonpaisteen elämääsi. Saat ennustuksesta elämääsi kaipaamaasi ohjausta ja tukea eli ikään kuin ”avaimen” ratkaisuja varten,mutta sinä päätät,käytätkö sitä vai et.

Ennustamista ei tarvitse pelätä,eikä edes jännittää. Jokaisella on lupa kysyä mieltään askarruttavia asioita ja niitä sitten yhdessä käydään läpi ja etsitään ratkaisuja tilanteeseen;) Meidän päiviemme määrä on vain ja ainoastaan Luojamme tiedossa ja siksi kuolemasta kuulemista ei tarvitse pelätä.

Olen vaihtelevasti linjoilla,kuitenkin useita tunteja viikottain.

Katson mielelläni myös sinun elämääsi ja ohjaan sinua empaattisella tavallani kohti selkeämpiä aikoja:)