Luovuus

Miten luovuutesi ilmenee sinussa?

Jokaisen sisällä asuu luovuus,mutta se on sitten eri asia,miten kukin siihen suhtautuu, käyttääkö sitä vai kuihtuuko se niin sanotusti käytön puutteesta:) Itsensä ilmaisemiseen löytyy erittäin paljon hyviä tapoja eli kaikilla meillä on varmasti mahdollisuus löytää itsellemme sopiva tapa päästää luovuutemme valloilleen ja antaa samalla tyydytystä omalle sielullemme:) Sielumme soittaa sulosäveliä,kun annamme itsemme vapautua arjesta ja suomme visuaalisuuden ja rennon kokeilun halun astua esiin piilostaan. Itseilmaisu elävöittää henkeäsi.

Mikä voisi olla sinun tapasi saada sielusi soimaan? Tykkäätkö maalata.piirtää,värittää,laulaa,tanssia,tehdä käsitöitä,soittaa jotain instrumenttia? Vaihtoehtoja todella riittää. Mitä syvemmälle asiaan pääset ja unohdat ulkomaailman,sen paremman hyödyn ja rentoutumisen tulet kokemaan. Nautitko kauneudesta,tykkäätkö sisustaa ja muutenkin nauttia kotona olemisesta ja kodin kauniina pitämisestä? Kukkien hoitokin on hyvin terapeuttista ja luovaa toimintaa ja vielä ekstrana saa nauttia niiden kukinnasta;)

Sisustamisessa on aina mahdollisuus valita luoviakin ratkaisuja,kaikki on kiinni ainostaan sinun rohkeudestasi ja visuaalisuudestasi. Minkälainen ympäristö inspiroi sinua? Toimi sen mukaan.

Luovuuden vapauttaminen itsessämme avaa meissä uusia kanavia ja tuo uusia ideoita,inspiraatioita sekä innostuneisutta elämäämme. Kuuntele itseäsi ja mieti hetkinen,minkälainen tekeminen voisi saada sinut tämän kevään aikana tarttumaan toimeen. Kirjoittaminenkin on luovuutta parhaimmillaan,jos runosuoni sykkii,niin otapa kynä ja paperi esille ja anna kynän laulaa:)

Aurinkoisin kevätterveisin, Malla 577