Menneisyyden kahleet

Miten päästä irti menneisyyden vaikutuksista?

Jokaisella meillä on menneisyys ja mitä siellä onkin koettu ja tunnettu,miten meitä on tuolloin kohdeltu ja ohjattu,vaikuttaa meihin vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Kaikella on vaikutuksena siihen,mitä koemme tänä päivänä ja miten suhtaudumme erilaisiin vastoinkäymisiin ja muuttuviin tilanteisiin. Jossain vaiheessa saattaa tuntua siltä,että purtemme karahtaa karikolle,koska meiltä puuttuu hyviä toimintamalleja. Kaikkea emme välttämättä tiedosta koskaan,mutta osa saattaa alkaa harmittaa,kun huomaamme ettemme pääse omassa elämässämme eteenpäin ja tämä johtuu juuri siitä,että pidämme sinnikkäästi kiinni meihin lujasti iskostuneista vanhoista ajatus -ja toimintamalleista,jotka olemme vanhemmiltamme oppineet.

Törmäämme toistuvasti samanlaisiin tai samantyyppisiin ongelmiin ja siitä syntyy varsinainen noidankehä,joka pistää ihmettelemään,miksi emme monienkaan yritysten jälkeen pääse elämässämme eteenpäin,vaan kahlaamme pettymyksestä pettymykseen.

Jos sinulla on tunne,että olet juuri tällaisessa tilanteessa,niin neuvon sinua pyytämään apua Arkkienkeli Mikaelilta. Hän katkaisee pyynnöstäsi negatiiviset sidokset menneisyyteesi sekä myös muihin asioihin,jotka syövät liikaa energiaasi. Pyydä häntä vielä puhdistamaan koko kehosi kaikesta ylimääräisestä ja lopuksi pyydä häntä suojaamaan sinut sinisellä viitallaan päästä varpaisiin,jotteivat negatiiviset energiat pääse sinuun.

Voit luoda myös mielikuvan Arkkienkeli Gabrielin valkoisesta valopallosta,jonka sisään asut puhdistautumaan kaikesta negatiivisuudesta. Valkoinen rakkaudellinen valo puhdistaa ja uudistaa energiasi,jolloin matkan tekosi helpottuu ja jaksatkin taas paremmin:) Kun olet vapaa menneisyyden kahleista ,sinun on paljon helpompi kulkea kohti omia unelmiasi. Koskaan ei ole liian myöhäistä pyytää helpotusta omaan elämään. Tee se nyt ,jos koet siihen tarvetta. Mahdollisuus muutokseen on aina olemassa.