Metsä

Metsän lumous.Mikä merkitys metsällä on sinun hyvinvoinnillesi?

Metsä on minun kirkkoni.Mitä se merkitsee sinulle? Jos mieleni on raskas ja ajatukseni kaipaavat tuuletusta ja pääkoppani rauhaa,niin tiedän välittömästi lääkkeen siihen:) Sopiva varustus ylle ja mars matkaan,kohti ihanasti liikkumaan kutsuvia polkuja. Metsässä,jos jossain mieli lepää,varsinkin kun jättää kuulokkeet ym.vastaavat jutut kotiin ja keskittyy kuuntelemaan hiljaisuutta ja toisinaan kauniisti liverteleviä lintusia.

Mikä olisikaan ihanampaa,kun kevään herääminen.Nyt on oikea hetki lähteä liikkeelle ja seurata läheltä,mitä elämän suuria ihmeitä tapahtuukaan tuon tuosta.

Elämä on nykyään niin hektistä ja imee meistä tehokkaasti voimat,niin on hyvä miettiä,missä voisi tavoittaa sellaisen olotilan,jossa voisi unohtaa kaiken muun ja vain olla ja nauttia. Metsä tarjoaa tähän hyvän mahdollisuuden,siellä akut lataantuvat;) Sateen jälkeen tuoksumaailmakin on aivan mahtava ja hengityskin sujuu keveämmin. Metsä tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kyllähän siellä toisinaan tapaa myös samanhenkisiä ihmisiä,joiden kanssa tulee rupateltuakin.

Vanhat puut ovat kuulleet monenlaisia tarinoita ja ovat uskollisia kuuntelijoita ja ottavatkin ilolla sinut murheineenkin vastaan ja tarjoavat eheyttävää energiaansa. Voitko tuntea tämän ihanan ja vahvan vuorovaikutuksen luonnon ja itsesi välillä,kun metsässä kuljeskelet? Metsä on täynnä elämää ja on siellä myös erilaisia keijukaisia,jotka hyppivät mättähältä mättähälle;) Tee samantien päätös lähteä tutkimaan lähialueesi luontopolkuja,jos eivät ole sinulle vielä tuttuja ja mene kokemaan tämä ainutlaatuinen voiman lähde!

Iloista kevättä ja pirteää mieltä teille kaikille ystävilleni! T.Malla 577