Sisäinen voima

Miten pysyä omassa voimassa?

Elämään mahtuu usein ilon rinnalle myös raskaampia asioita,joilla on tapana nakertaa jaksamistamme. Eri tilanteiden lisäksi on myös ihmisiä,jotka omalla läsnäolollaan syövät meidän voimaamme. Kaikkien ihmisten kanssa ei vuorovaikutus toimi alkuunkaan. Miten toimia tällaisessa tilanteessa? Monesti meissä ehtii tapahtua jo voimien menetystä,ennen kuin havahdumme asiaan tai ainakaan saamme aikaiseksi tehdä jotain tilanteen muuttamiseksi.

On tärkeää tiedostaa se,ettei meillä ole pakottavaa velvollisuutta olla kenenkään kanssa tekemisissä,vaikka kyse olisi sukulaisestasi,niin harmia tuottavasta ja voimia syövästä ihmisestä on aina oikeus irrottautua. Kun löydät oman sisäisen vahvuutesi,niin opit olemaan lempeällä tavalla luja. Omien rajojen tiedostaminen ja asettaminen on tärkeä asia ja siihen on jokaisella oikeus. Sinä itse päätät,mitä muilta sallit.

Täydellinen syventyminen itseen,kuuntelemalla hiljaisuutta,avaa mielemme lukkoja ja tuo levollisuutta kehoomme ja mieleemme.

Meillä on oikeus näyttää vahvuutemme ja sanoa myös – ei, jos siltä tuntuu. On tärkeää kuunnella itseään,jos mieli sanoo – en tahdo,niin älä silloin sano – kyllä, vaan ole luja ja kieltäydy kauniisti tarjotusta asiasta. Oman voiman löytäminen poistaa ystäväpiiristä myös hyväksikäyttäjät ja hyödyn hakijat,koska huomaavat,että tiedät,mitä tahdot! Ei ole mitään syytä pelätä näyttää omaa vahvuuttaan. Kun kyse on omasta elämästä,niin silloin on hyvä pitää myös ohjat omissa käsissä.

Itsevarmuus ja luottamus on ihailtavaa!

Mitä lujemmin seisot omassa voimassasi,sitä itsevarmemmaksi tulet ja tiedät,mitä elämältä haluat.

Ja tapahtuipa ympärilläsi lähes mitä tahansa,niin ne eivät sinua juurikaan hetkauta,koska tiedät olevasi turvassa,itsessäsi,omassa vahvuudessasi. Kunnioita ja arvosta itseäsi niin paljon,ettei kenenkään sanat tai teot osu enää sydämeesi rikkoen sinut. Niin paljon on lopulta kiinni omasta asenteesta ja näkökulmasta asioihin. Toimintapaa ja suhtautumista on mahdollista muuttaa ja jokaisella on mahdollisuus kasvaa henkisesti vahvemmaksi.

Kunnioita sisäistä viisauttasi ja uskalla olla se,joka olet!

Rakkaudella, Malla!